Bugun...

CHP'li Nilpark Soslu BOZBEY Klasiği

 Tarih: 26-02-2024 10:49:00  -   Güncelleme: 27-02-2024 14:18:00
Pınar Aydın

Yıldırım'a kıymetli işler yapmaya başlayan Başkan Oktay Yılmaz gün aşırı yeni bir proje ile karşımıza çıkıyor. Her defasında şaşırttı bizi sayın Yılmaz..

Bu sefer Millet Mahallesi Gençlik ve Spor Merkezi açılışındaydık. Naim Süleymanoğlu Spor kompleksi, halı sahalar ve kadın spor merkezleri ile Yıldırım çok iyi bir yere geldi.

Takım ruhu ile hareket ettiğini üstüne basa basa anlatan Yılmaz halkın isteğine göre hareket etmesi kuşkusuz  bir gerçek..Yıldırım İlçesi halkı yine teveccüh gösterecek ve Yıldırım Oktay Yılmaz ile coşmaya devam edecektir. Bunca yatırımın bir teşekkürü olmayacağı ihtimalini düşünmek boş bir eylem olur. 

Zira vatandaşlar kimin çalıştığını kimin boşa konuştuğunu iyi bilecek kadar feraset sahibidir.

Taktir edersiniz ki Yıldırım İlçesinin atak yapması ve yaşanılır hale gelmeye başlamasının en önemli nedenlerinden biri de halkın arzuları yanı sıra Oktay beyin Alinur başkan ile ortak hareket etmesi ve bilimden spora kısacası bugünün ihtiyaçları ne ise geleceğe entegre ederek yılları taşıyacak adımlar atmasıdır. 

Ve ayrıca Millet mahallesine 3 adet okul gelecek. Böylelikle öğrencilerimizin daha kaliteli ders görmesi  hedefleniyor.

32 tane ana kucağı olduğunu söyleyen Alinur Aktaş bunu bilmeyen bir CHP'nin olduğunu ima ederek Bozbey'in sahalarda ana kucağı vaadi verdiğini söyledi. Ve bu 32 adet ana kucağı projesinden tam tamına 4 bin çocuk faydalanıyor.
Ve Bozbey bunu bilmiyor. Eee ne de olsa Kemal Kılıçdaroğlu'nun has adamı.. Bozbey'e geleceğiz ancak çok önemli detaylar var..

 

Yıldırım İlçesi mini kitapçığını aldım. Saydım, tam tamına 70 yatırım kısaca anlatılmış. Lakin biri unutulmuş. Onu da ben yazayım 71 olsun. Tabi ki Yıldırım İlçesinde bazı mahallelerde doğalgaz sorunu vardı. Kısmen giderildi ve diğerleri için kamulaştırma kararı bekleniyor. Ayrica Yıldırım'ı bir Avm sürprizi bekliyor. İlerleyen günlerde bu proje ile ilgili müjdeyi  vereceğim.

 

Mustafa Bozbey ne yapıyor?

Sayın Bozbey aylardır sahada koşturuyor lakin boş konuşuyor. Dün  instagram canlı yayınını izledim. Gerçekten üzüldüm zira konuşmasının tutarlı bir yanını göremedim.

Bozbey Nilüfer İlçesinde başkan olduğu sırada kaç proje bitirdi bunu söyleyemiyor çünkü yok. 

Mesela Bozbey'e  yaptığı belediye başkanlığı süresince kaç kentsel dönüşüm gerçekleştirdi? 

 Kaç tane Spor merkezi açtı, kaç tane gençlik merkezi önünde kurdele kesti, kaç tane uyumayan kütüphane yaptı, deprem için ne önlem aldı?

Deprem için önlem almak soyle dursun Nilpark Vakfında bağış adı altında önüne gelen müteahhite ruhsat verilince zaten zemini sorunlu olan Nilüfer'de istedikleri denetim firması ile de anlaşılarak ruhsatlar verildi. 

Maalesef cek caklarla bu iş yürümüyor sayın Bozbey. Yıllar önce bir kedi evi istemiştik onu dahi veremediniz sayın Bozbey.. Hasta kedileri annem size emanet edemedi çünkü biri ölmüştü de gittik Yıldırım Belediyesinin veterinerine teslim ettik. 

Ve Bozbey algıda ve saha yönünde ilgide müthişsiniz ancak icraata gelince çok çok zayıfsınız.

 Sahi sizinle röportaj yapan basın mensupları emeklerinin hakkını alamamış, sizden yana çok dertliler. 

Kime sorsam Bozbey para vermedi diye yakınıyorlar.

Gazetecilere dahi emeğinin hakkını vermeyen bir adaydan Bursa'ya ne hayır gelir bilemiyorum..

Taktir güzel Bursa'mın

Selam ve dua ile...

  Bu yazı 7907 defa okunmuştur.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI