Bugun...

Bu sefer doğru aday!

 Tarih: 20-02-2024 18:46:00  -   Güncelleme: 21-02-2024 00:49:00
Pınar Aydın

Ak Parti Nilüfer Belediye Başkanlığı  aday konusunda bu kez doğru kararı verdi ve tecrübesi ile ayna gibi karşımızda duran sayın Celil Çolak'ı aday gösterdi.

Açıkçası sayın Celil Çolak'ı yakından tanımama rağmen bir kadın adayın hakimiyet kuracağını ve kazandıracağını düşünüyordum ve fakat duyduklarım gördükleriminde ötesinde çıktı. Sayın Celil Çolak'ı seven hiç Ak Partiye oy vermemiş ciddi bir kitle var. Sayın Çolak çok iyi bağlar oluşturup tahmin ettiğimizden fazla Nilüfer'linin kalbine dokunmuş.

 

Neden bugüne kadar aday gösterilmedi hep garipsemişimdir. Çünkü, bu konu hakkında şimdiye kadar başta Ak Parti Genel Merkezi ve Ak Parti Bursa İl Başkanları yanlış adımlar atmışlardı ama bu kez doğru aday olduğuna kısa bir kamuoyu araştırması yaparak kanaat getirdim. Sayın Çolak'a duyulan güven dışında Nilüfer İlçesinde sorunlar epey fazla.

Nilüfer İlçesinde Belediye bazında birşeylerin ters gittiği net ve açıktı. Zaman zaman sosyal medya hesaplarımızdan yazdık.. Nilüfer Belediyesi neredeyse tüm inşaat şirketlerine ruhsat vermiş ancak çoğu binaların çürük olduğu bilindiğinden apar topar bazı inşaatların ruhsatları Nilüfer Belediyesi tarafından iptal edilerek CHP'de bir panik havası esmişti . Tabi bu bizim yakaladığımız. Kim bilir gözden kaçan ne binalar var. Olası İstanbul -Bursa depreminde oluşacak sonucu düşünmek bile istemiyorum ve Nilüfer CHP'si bunu telafi edecek güçte değil. Gerçekçi düşünmek ve sadece akıbetin hayir olmasi için olası depreme karşı manevra yapabilecek güçlere ihtiyacımız var ve İktidar Ak Parti. Ve bu ancak Ak Parti ile çözülebilecek bir durumdur. Burası yanlış anlaşılmasın Ak Partiye oy verilmezse hizmet gelmez manasında söylemiyorum. Ama kentsel dönüşümde en öncü olmak ve doğrudan hızlı hizmet almak adına ortak aklın ne derece hayati bir önemi olduğunu vurgulamak amacım.


Önümüzde apaçık bir deprem gerçeği var ve biz doğru kararlarla hızlı hizmet almak zorundayız. 

Unutmayın, güvenliğin ideolojisi yoktur ancak tedbiri vardır ve tedbirin yolu Ak Partidir.

Nitekim geçtiğimiz günlerde İBB Baskani Ekrem İmamoğlu'nun Murat Kurum'un 860 bin kentsel dönüşümüne karşı çıkmış ve yaptırmam demişti. 

Halbuki şöyle demeliydi.. 

Bakanlık'tan gelen tecrübesi ile ister ben kazanayım ister sayın Kurum İstanbul'lu için gerekeni beraber yapmaya hazırım. Halkı düşünen bir başkanın ağzından bu minvalde  kelimeler sarf etmesi büyük şıklık olurdu. 

Gelelim Nilüfer 'e. Emin olun Nilüfer 'in kâh alt yapısı, zemini kâh bir kısım binanın şaibeli yapımını hesaba katarsak olasi bir deprem karşısında Yıldırım ve Osmangazi İlçesinden daha büyük bir tehlike oluşturuyor desem mübalağa etmiş olmayız. 

Tam da bu sebeple tüm Bursa'nın huzuru ve güvenliği için Ak Partiye oy vermekten başka seçenek görünmüyor. Zira diğer adaylar tümü ile kazanamayacak. Oyların bölünmesindense tek bir adayın etrafında toplanmak elzemdir.

Nilüfer'de sayın Celil Çolak, Büyükşehir'de Alinur Aktaş,
Yıldırım'da Oktay Yılmaz, Kestel'de Ferhat Erol, İnegöl gibi önemli sanayi ilçesinde Alper Taban, Osmangazi'de Mustafa Dündar, Karacabey'de Ali Özkan ve en kritik ilçe Gemlik-Refik Yılmaz, Gürsu- Mustafa Işık ve diğer güzel ilçelerimiz..

Deprem gerçeğini unutmayın diyor saygı ile okurlarımızı selamlıyorum.

  Bu yazı 1248 defa okunmuştur.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI