Bugun...

Özlem Zengin, kadınlar ve Ak Parti

 Tarih: 11-04-2023 16:13:00  -   Güncelleme: 11-04-2023 16:43:00
Pınar Aydın

Nihayet kendim gibi milletin derdi ile dertlenen biri ile tanıştım. Bursa'da herkesin bildiği bir isim. Ayrıca övdüğü de bir isim. Ben ise yeni istişare etme olanağı buldum. 

 

Bursa Ak Parti İl yönetiminde bulunan Dilek hanım. Kendisinin partide tek görevi var. Sorunları çözmek. 20 dakika boyunca benimle görüşmesini beklerken tam 3 kişinin sorununa cevap buldu. Buldu ki, o insanlar kapıdan çıktığında tebessümle binadan ayrıldıklarını gördüm. 

 

Kendisi insanlara faydalı olmayı, davayı nasıl gaye edindiğini ve bu bilinçle hareket ettiğini.. tek mutluluk kaynağının insanlara yardımdan geçtiğini yüzünden anladım.. Milleti bana anlatırken gözlerinden yıldızlar parladığını, ellerinin heyecandan birbirlerine arada kilitlendigini gördüm. Simsiyah saçları ve gür kaşının altından çıkan o parıltılar bana Ak Parti'nin ilk yıllarındaki heyecanı yaşattı. Meğer 2002 yılından beri milletin derdi ile dertleniyormuş. Dilek hanımın  huzur veren çehresinin altındaki  sebebini tüm gençliğini insanlığa feda etmesinden kaynaklıymış.

 

Bu görevi öyle bir benimsemiş ki ne  kaybolan yıllar, ne de eski günler umrunda değildi. Nasıl bir millet aşkı ile huzur bulduğunu anlatamam. Bunu anlamak için Dilek hanım ile konuşmanız ve konuşurken yüzünü incelemeniz gerekiyor. Dilek hanımın odasına giren 3 vatandaş odadan çıktığında nasıl bir huzur veren tebessümle çıkış kapısına doğru gittiyse ben de Bursa'da vatandaşımızın emin ellerde olduğuna emin olmanın bir kez farkındalığına vararak mutlu bir şekilde binadan ayrıldım. 


"Özlem Zengin doğruları söyledi"

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan her seçim de ve sonrasında  Ak Parti'nin sahada başarısının önemli mimarı kadınlar olduğunu sık sık dile getirmiştir. 

 

Nitekim Grup Başkan Vekili Özlem Zengin hanımefendi de bunu açıkça ifade etti. Ak Parti'nin açıklanacağı beklendiği toplantıda Özlem hanım bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada Ak partiyi kadınların inşa ettiğini söyledi. Bu sözlere tepkiler fazlasıyla oldu. Anlıyorum Özlem hanıma kızgınlığınız var, eleştiriyorsunuz. Bu doğal bir durum.  Ama Özlem hanımın kadınlar için sarf ettiği bu sözlere kinayi bir dille yaklaşılmasını anlamıyor, iyi niyetli bilmiyorum.

 

Bu denli hakkaniyetli doğru tespite neden karşı çıkıyorsunuz, bunu anlamakta gerçekten zorlanıyorum!

 

Dertleri sayın Özlem Zengin mi yoksa kadınlar mı sorusunu doğuran eylemler yakışık kalmıyor.  

 

İsterseniz Ak Parti'nin nereden gücü aldığını ele alalım.. Bir kutuda 4 payı ele alalım. Ak Parti'nin başarısının iki payı Cumhurbaşkanımıza ait. Bir payı kadınlara diğer payda verilen terörle mücadeleye aittir. 4 payda bir kadının etkili olması niçin bilhassa erkekleri rahatsız eder? Toplumun nabzınısahadan alıp genel merkeze götüren Kadın Kolları değil midir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'da Özlem Zengin ile aynı fikirde

 Ak Parti'nin hangi şartlarda nasıl kurulduğunu Cumhurbaşkanı Erdoğan birkaç kez dile getirmişti. Sayın Erdoğan Ak Parti kurulduğunda kadınların altınlarını, kolundaki bileziklerine kadar verdiklerini ifade etmişti. Kadınların Ak Partide başarısı daima ortadadır.  Bugün evinde oturan bir kadın oturduğu yerde sorunların üstesinden geliyor. Deprem gruplarına bakıyorum yardıma koşan hep kadınlar. Saha çalışmalarında hep kadınlar. Sosyal ve siyasi projelere hep kadın eli değmiş. Özlem hanım çalışkan dava kadınları görmezden gelmemiş ve hakkettikleri gibi yüceltmiş. 

 

Bakın dostlar..

Kah Cumhurbaşkanımızın açıklamaları kah Özlem hanımın açıklamaları. Ak Parti sıradan bir siyasi parti hiçbir zaman olmadığını anlatan önemli ifadeler bunlar. Hep sahada kadınlar var. Yoksul vatandaşlarımızdan her tür sorunlarla ilgilenen Ak Kadınlar. 

 

Mesela 
Selam ve dua ile..

  Bu yazı 1295 defa okunmuştur.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI