Bugun...

Gaflet herkesi perişan edecek: Kaynağı PKK’da buldu

 Tarih: 08-04-2023 09:29:00  -   Güncelleme: 08-04-2023 09:30:00
Pınar Aydın

 

Ah bu muhalefetin gaflet-i derya durumu…

 

Millet ittifakında hangi partiye baksanız, hangi lidere baksanız hepsinin acınası ve hazin bir hikayesi ile  bertaraf oldular bile. Halkın gözünde teveccühleri sıfır.  Ak Partiye kişisel menfaatleri doğrultusunda küsen ya da çeşitli terör olaylarına karışarak Erdoğan’ın mücadelesine diş bilemiş teşkilatlarından başka kimseleri yok!  

 

6’lı masada Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ı takan yok. Yüzde 1 oyları ile sayılmıyorlar bile. Muhalefet seimi kazanalım avuçlarını yalayacaklar diyor. Ahmet Davutoğlu da bunun gayet farkında.

 

Karamollaoğlu’nun ithal ailesi sebebi ile bir derece hatırı var. Başta çok basite almıştım Karamollaoğlu’nu ama Madımak olaylarını bir kez daha araştırınca muhalefetin neden  Karamollaoğlu’na bu kadar büyülendiğini şimdi anlıyorum.

 

Gezi sorosçusu Osman Kavala  dışında Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP Selahattin Demirtaş’ı kayırması gündem konularında sık tuttuğu açık ajandası. Onun dışında FETÖ den ihraç olmuş kesime de vaatler yağdırmaya devam ederken uyuşturucu ticaretinin yapılması Türkiye hedefleri arasında. Türkiye’nin kaynağını uyuşturucu ticareti ile sağlayacak bir Cumhurbaşkanı adayı var karşımızda.

 

Bunun nedenini de arz etmek istiyorum.

 

Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda Kemal Kılıçdaroğlu hem Amerika hem Avrupa turu yaparak kaynak bulacağını söylemişti. İyi haber, Bulamamış. Batı dahi Kemal Kılıçdaroğlunu ciddiye almamış. Kaynak bulamayan Kemal Kılıçdaroğlu medeti Orta doğuyu karıştıran terör örgütlerinde bulmuş olacak ki bu minvalde açıklamalar yapıyor. Belki de ABD,  kaynağı PKK’da bul demiştir, kim bilir..

 

Kemal Kılıçdaroğlu gaf yaptı diyenlerin yanıldığı böylelikle anlaşılmış oluyor. Kılıçdaroğlu kaynağını uyuşturucudan bulacağını söylerken ne kadar ciddi olduğunu anladığım an da tüylerimin nasıl ürperdiğini söyleyerek şunu arz etmek isterim;

 

Yerli ve milli sanayiyi beğenmeyen, bu önemli yatırımları basit bir adımmış gibi gösterenler kaynağını uyuşturucu ticaretine bağlayan birine muhtaçlar. Aslında değiller ama Erdoğan düşmanlıkları öyle bir gaflet çukuruna attı ki çıkamıyorlar. Geleceklerinin ne olacağını bile bilmeden, ön göremeden Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diyen kesim bence Amerika’nın  ve PKKnın kendi çocuğunun ırzına, ülkesinin ırzına geçeceğini hesap etmiyor ki  gaflet çukurunda can çekişiyorlar.

 

Meral Akşener’e gelince başbakan olmayı çok dilemişti olamadı. 25 Temmuz 2016’da Yurtta sulh cihanda sulh fetö konseyinin vaadlerini unutmadı. Bu minvalde çalıştı. Ve fakat 6’lı masanın kendisine yaptığı tehditlerden sonra geri adım atması onun siyasi karizmasını da bitirdi.  Ana muhalefet olma şansı vardı, kaybetti.

 

 

Ak Partideki gaflete de geleceğiz elbette. Ona da sıra gelecek. Ama önce emperyalizmin, küreselcilerin ve terörün ekmeğine yağ sürenlerde…

 

Selam ve dua ile..

  Bu yazı 1176 defa okunmuştur.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI